Weddingmaster maakt uw droomevenement waar!

Weddingmaster is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in decoratie en heeft de afgelopen decennia verschillende succesvolle trends geïntroduceerd. En mag zich daarom de trendsetter in Nederland noemen! Maak kennis met ons.

Op de belangrijkste dag in uw leven wilt u natuurlijk dat de sfeer, uitstraling en decoratie op uw feestlocatie alle verwachtingen overtreffen. Zo wilt u dat uw mandap, bruidsstoel, weddingstage en decoratie er op deze dag perfect uitzien. Weddingmaster is uw betrouwbare partner en realiseert met veel passie, gedrevenheid en deskundigheid al uw decoratiewensen. U kunt kiezen uit verschillende standaard diensten. Mocht u eigen wensen hebben, dan willen wij deze graag voor u waarmaken. Voor maatwerk bent u bij Weddingmaster aan het juiste adres: onze producten kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Weddingmaster overtreft de verwachtingen van haar klanten. Zo hebben we de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd door een hoge score op klanttevredenheid. Weddingmaster kan de volledige decoratie verzorgen om uw locatie en feest nog mooier, sfeervoller en exclusiever te maken. Zo leveren wij verschillende mandaps (marho’s), bruidsstoelen, wedding stages, stoel- en tafeldecoratie, ballondecoratie, bloemdecoratie, pirha’s, dolhi/palki, Indiase beelden, LED verlichting, special effects zoals siervuurwerk, laaghangende rook, confetti, giftboxen en welkomststoelen. Kijk snel verder op onze website om een indruk te krijgen van onze diensten en producten. Uiteraard kunnen wij u door onze jarenlange ervaring in contact brengen met andere betrouwbare specialisten in de branche zoals fotografen, cateraars, weddingplanners en veel meer. Uiteraard kunt u ons inschakelen voor alle gelegenheden naast bruiloften zoals verjaardagen, recepties, Indiase themafeesten, henna feesten, geboortefeesten en overige evenementen. Kom langs voor een vrijblijvende afspraak en wij zullen u de gehele collectie tonen. De nieuwste decoratie concepten zijn niet opgenomen op de website.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact opnemen